Coppens International

Coppens International

Specialist in visvoeders

Coppens International is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van visvoeders. Onze ervaren specialisten staan voor innovatief visvoer van hoge kwaliteit. We passen onze kennis toe om per vissoort in elke levensfase het beste voer te ontwikkelen. Hierbij speelt ons eigen Coppens Research Centre (CRC) een centrale rol. Op deze manier zijn we al vele jaren toonaangevend in de Aquacultuur sector.

Wereldwijd

Binnen Coppens International zijn meer dan 130 medewerkers dagelijks bezig om zo goed mogelijk in te spelen op wensen en behoeften in de markt. Innovatie, kwaliteit leveren en het bieden van service staan centraal. Drie locaties maken onderdeel uit van Coppens International. Vanuit het hoofdkantoor in Helmond (Nederland) wordt de verkoop van zelf ontwikkelde visvoeders gerealiseerd en vindt het klantencontact plaats. Alle Coppens visvoeders zijn ontstaan in Valkenswaard (Nederland), waar ons onderzoekscentrum is gevestigd. Nadat deze uitvoerig zijn getest en gecontroleerd worden ze in productie genomen. Op de productielocatie in Nettetal (Duitsland) wordt de planning, het transport en de inkoop van grondstoffen verzorgd. We werken met kwaliteitsbewust personeel, een hoge product kwaliteit en een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde agenten en distributeurs. We exporteren ons visvoer naar meer dan 60 landen wereldwijd. Coppens International staat bekend als een technische specialist in de markt die kwalitatief hoogwaardig visvoer produceert. Coppens International is continu bezig met het perfectioneren van de huidige visvoeders en het ontwikkelen van nieuw visvoer waar de markt naar vraagt.

Missie

Met veel passie en zorg ontwikkelt Coppens International een breed assortiment visvoeders van hoge kwaliteit. Door deze focus, zijn wij een betrouwbare expert en volledig toegewijd aan de prestaties van onze klanten.

Visie

Wereldwijd gezien is de aquacultuur enorm groeiende. Coppens International zorgt ervoor dat viskwekers over de hele wereld verantwoord en effectief vis kunnen kweken. Samen leveren we een duurzame bijdrage aan de voedselproductie voor een sterk groeiende wereldbevolking.

 

English